Privacy verklaring

Privacy verklaring

In dit privacybeleid wordt in algemene termen uitgelegd hoe we de privacy van uw persoonlijke gegevens beschermen. Het is van toepassing op alle persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u zich bij ons registreert.

Welke informatie verzamelen we?

De soorten persoonlijke informatie die we van u verzamelen, is afhankelijk van de omstandigheden van het verzamelen en het type service dat u aanvraagt. Wanneer u bijvoorbeeld een product van deze website wilt kopen, kunnen we gegevens verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.

Omdat we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te vragen voor het verzamelen van "gevoelige informatie", gaan we ervan uit dat u hebt ingestemd met het verzamelen van alle informatie die ons is verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertelt.

Hoe we informatie verzamelen

We kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u via onze website met ons omgaat of wanneer u persoonlijk contact met ons hebt. We verzamelen geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden invult die nodig zijn om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

Gewoonlijk verzamelt u uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

2. Om producten te leveren die u bij ons hebt besteld

3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten

4. Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

We kunnen uw persoonlijke informatie bekendmaken aan anderen voor het doel waarvoor de informatie is verzameld of voor gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om namens u een transactie te voltooien of om u een product te leveren dat u hebt gekocht. We schakelen externe contractanten in om diensten voor ons uit te voeren die betrekking hebben op de verwerking van persoonlijke informatie die we van de contractant hebben. Momenteel bijvoorbeeld met externe aannemers om:

1. Lever producten gekocht van deze site

2. Zorg voor elektronische overboeking, creditcardverwerking en gerelateerde services-account

De beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We hebben uw persoonlijke gegevens veilig uitgevoerd en we zullen niet handelen, verhuren of verkopen. We zullen alle redelijke stappen ondernemen om alle informatie die we over u hebben te beveiligen. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch op ons computersysteem worden opgeslagen. Firewalls, wachtwoorden, antivirussoftware en e-mailfilter om al onze elektronische informatie te beschermen.